Elmalı kurabiye yaparken sıvı yağ kullanmanın avantajları ve dezavantajları hakkında düşündüğümde, bu konuda nasıl bir deneyim yaşadığını merak ediyorum. Sıvı yağ kullanarak kurabiyenin dokusunu ve lezzetini nasıl buldun? Kurabiyenin nemli kalmasını sağlamak gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, kullandığın sıvı yağın türü (örneğin zeytinyağı veya ayçiçek yağı) kurabiyenin tadını nasıl etkiledi? Yumuşaklık ve çıtırlık oranı senin için yeterli miydi? Deneyimlerini paylaşmak ister misin?
Elmalı kurabiye yaparken sıvı yağ kullanmanın avantajları ve dezavantajları hakkında düşündüğümde, bu konuda nasıl bir deneyim yaşadığını merak ediyorum. Sıvı yağ kullanarak kurabiyenin dokusunu ve lezzetini nasıl buldun? Kurabiyenin nemli kalmasını sağlamak gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, kullandığın sıvı yağın türü (örneğin zeytinyağı veya ayçiçek yağı) kurabiyenin tadını nasıl etkiledi? Yumuşaklık ve çıtırlık oranı senin için yeterli miydi? Deneyimlerini paylaşmak ister misin?
Cevap yaz