Elmalı kurabiye tarifinde süt kullanmanın avantajlarını göz önünde bulundurursak, gerçekten de daha yumuşak ve nemli bir hamur elde etmek mümkün mü? Süt eklenmesi ile kurabiyelerin lezzetinin zenginleştiği belirtiliyor, bu doğru mu? Ayrıca, süt alerjisi olanlar için alternatif olarak önerilen bitkisel sütler ya da yoğurt kullanıldığında, bu kurabiyelerin tadı nasıl etkilenir? Bu konuda deneyimlerinizi duymak isterim.
Elmalı kurabiye tarifinde süt kullanmanın avantajlarını göz önünde bulundurursak, gerçekten de daha yumuşak ve nemli bir hamur elde etmek mümkün mü? Süt eklenmesi ile kurabiyelerin lezzetinin zenginleştiği belirtiliyor, bu doğru mu? Ayrıca, süt alerjisi olanlar için alternatif olarak önerilen bitkisel sütler ya da yoğurt kullanıldığında, bu kurabiyelerin tadı nasıl etkilenir? Bu konuda deneyimlerinizi duymak isterim.
Cevap yaz