Damla sakızlı vanilyalı kurabiye tarifini okuduktan sonra, bu kadar detaylı bir anlatımla yapılmasının ne kadar kolay olduğunu düşündüm. Özellikle damla sakızının kurabiyelere kattığı özel aroma benim için çok ilgi çekici. Hamurun kıvamı için önerilen püf noktası, gerçekten de hamurun ele yapışmaması için un eklemek gerektiği fikrini pekiştiriyor. Fırına verdiğimde, altın rengi alana kadar pişirmemi söylemesi de oldukça faydalı. Ayrıca, misafirlerimle çay saatlerinde sunabileceğim şık bir tatlı olması da harika! Sizce damla sakızını kullanırken miktarı ne kadar olmalı? Aşırı kullanımı gerçekten tat dengesini bozabilir mi?
Damla sakızlı vanilyalı kurabiye tarifini okuduktan sonra, bu kadar detaylı bir anlatımla yapılmasının ne kadar kolay olduğunu düşündüm. Özellikle damla sakızının kurabiyelere kattığı özel aroma benim için çok ilgi çekici. Hamurun kıvamı için önerilen püf noktası, gerçekten de hamurun ele yapışmaması için un eklemek gerektiği fikrini pekiştiriyor. Fırına verdiğimde, altın rengi alana kadar pişirmemi söylemesi de oldukça faydalı. Ayrıca, misafirlerimle çay saatlerinde sunabileceğim şık bir tatlı olması da harika! Sizce damla sakızını kullanırken miktarı ne kadar olmalı? Aşırı kullanımı gerçekten tat dengesini bozabilir mi?
Cevap yaz