Damla çikolatalı kurabiye yaparken en çok hangi adımlar sizi heyecanlandırıyor? Tereyağı ve şekerin kremamsı bir kıvama gelmesi için çırpma süreci mi, yoksa fırından çıkan mis gibi kokular mı? Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve sonrasında ortaya çıkan kıvamı görmek gerçekten sabırsızlandırıcı değil mi? Ayrıca, damla çikolata yerine fındık ya da ceviz kullanmayı düşündünüz mü? Bu tarifi denedikten sonra, çocuklarınızın veya misafirlerinizin yüzündeki mutluluğu görmek harika bir duygu olmalı!
Damla çikolatalı kurabiye yaparken en çok hangi adımlar sizi heyecanlandırıyor? Tereyağı ve şekerin kremamsı bir kıvama gelmesi için çırpma süreci mi, yoksa fırından çıkan mis gibi kokular mı? Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve sonrasında ortaya çıkan kıvamı görmek gerçekten sabırsızlandırıcı değil mi? Ayrıca, damla çikolata yerine fındık ya da ceviz kullanmayı düşündünüz mü? Bu tarifi denedikten sonra, çocuklarınızın veya misafirlerinizin yüzündeki mutluluğu görmek harika bir duygu olmalı!
Cevap yaz