Çikolata soslu kurabiye yapmayı düşünüyorum ama malzemeler konusunda kafam karıştı. Özellikle un ve şeker miktarları tam olarak nasıl olmalı? Ayrıca, tereyağı veya margarin kullanmanın kurabiyenin lezzetine etkisi nedir? Yumurta eklemek zorunlu mu, yoksa alternatif olarak başka bir şey kullanabilir miyim? Kakao tozu ve çikolata parçalarıyla ilgili ne önerirsiniz, bitter mi yoksa sütlü mü tercih etmeliyim? Son olarak, bu kurabiyeleri yaparken dikkat etmem gereken ekstra bir ipucu var mı?
Çikolata soslu kurabiye yapmayı düşünüyorum ama malzemeler konusunda kafam karıştı. Özellikle un ve şeker miktarları tam olarak nasıl olmalı? Ayrıca, tereyağı veya margarin kullanmanın kurabiyenin lezzetine etkisi nedir? Yumurta eklemek zorunlu mu, yoksa alternatif olarak başka bir şey kullanabilir miyim? Kakao tozu ve çikolata parçalarıyla ilgili ne önerirsiniz, bitter mi yoksa sütlü mü tercih etmeliyim? Son olarak, bu kurabiyeleri yaparken dikkat etmem gereken ekstra bir ipucu var mı?
Cevap yaz