Cevizli kütır kurabiye tarifini okurken, tarifin ne kadar pratik olduğunu düşündüm. Oda sıcaklığındaki margarini ve yoğurdu karıştırmak oldukça kolay görünüyor. Unu kontrollü bir şekilde ekleyerek yumuşak bir hamur elde etmek gerçekten önemli. Sizce hamurun kıvamını nasıl anlamalıyız? Ayrıca, cevizleri hamura ne zaman eklemek gerektiğini merak ettim. Kurabiyeleri pişirdikten sonra pudra şekeri serpmek harika bir dokunuş, değil mi? Misafirlerim için bu kurabiyeleri yapmayı kesinlikle düşünüyorum. Sizce en iyi yanına ne tür içecekler gider?
Cevizli kütır kurabiye tarifini okurken, tarifin ne kadar pratik olduğunu düşündüm. Oda sıcaklığındaki margarini ve yoğurdu karıştırmak oldukça kolay görünüyor. Unu kontrollü bir şekilde ekleyerek yumuşak bir hamur elde etmek gerçekten önemli. Sizce hamurun kıvamını nasıl anlamalıyız? Ayrıca, cevizleri hamura ne zaman eklemek gerektiğini merak ettim. Kurabiyeleri pişirdikten sonra pudra şekeri serpmek harika bir dokunuş, değil mi? Misafirlerim için bu kurabiyeleri yapmayı kesinlikle düşünüyorum. Sizce en iyi yanına ne tür içecekler gider?
Cevap yaz