Burgulu tuzlu kurabiye tarifini okuduktan sonra, gerçekten merak ettim. Tereyağı veya margarin kullanma seçeneği, hangi malzemenin daha iyi sonuç vereceğine dair bir tartışma yaratıyor mu? Ayrıca, hamurun kıvamını ayarlarken un eklerken dikkat edilmeli demişsiniz; bu durumda, hamurun cıvık olmaması için ne kadar un eklemek gerektiğini tahmin etmek zor mu? Son olarak, rendelenmiş peynir eklemenin tadı nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Bu kurabiyelerin gerçekten çay saatlerinde nasıl bir lezzet sunduğunu bilmek isterim.
Burgulu tuzlu kurabiye tarifini okuduktan sonra, gerçekten merak ettim. Tereyağı veya margarin kullanma seçeneği, hangi malzemenin daha iyi sonuç vereceğine dair bir tartışma yaratıyor mu? Ayrıca, hamurun kıvamını ayarlarken un eklerken dikkat edilmeli demişsiniz; bu durumda, hamurun cıvık olmaması için ne kadar un eklemek gerektiğini tahmin etmek zor mu? Son olarak, rendelenmiş peynir eklemenin tadı nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Bu kurabiyelerin gerçekten çay saatlerinde nasıl bir lezzet sunduğunu bilmek isterim.
Cevap yaz