Bisküvi toplarının yapımını oldukça basit buldum. Acaba bisküvileri kırarken hangi tür bisküvileri kullanmak daha iyi olur? Sade mi yoksa kakaolu mu tercih etmeliyim? Ayrıca, hindistan cevizi eklemeyi düşünüyorum, ama bu tatlılarda farklı bir malzeme daha denemek istesem, ne önerirsiniz? Topları kaplamak için kakao dışında başka ne kullanabilirim? Yani, biraz daha çeşitlilik katmak için neler yapabilirim?
Bisküvi toplarının yapımını oldukça basit buldum. Acaba bisküvileri kırarken hangi tür bisküvileri kullanmak daha iyi olur? Sade mi yoksa kakaolu mu tercih etmeliyim? Ayrıca, hindistan cevizi eklemeyi düşünüyorum, ama bu tatlılarda farklı bir malzeme daha denemek istesem, ne önerirsiniz? Topları kaplamak için kakao dışında başka ne kullanabilirim? Yani, biraz daha çeşitlilik katmak için neler yapabilirim?
Cevap yaz