Bayatlamayan s kurabiyesi tarifini okuduğumda, özellikle hamurun dinlendirilmesi kısmının ne kadar önemli olduğunu anladım. Gerçekten de, hamurun dinlendirilmesi, lezzet ve kıvam açısından büyük bir fark yaratıyor mu? Ayrıca, tereyağı ve sıvı yağın oranının lezzeti etkilemesi de dikkatimi çekti. Sence, bu yağların kalitesi kurabiyenin tadını ne kadar etkiliyor? İkinci olarak, pişirme süresinin fırına göre değişebileceği belirtilmiş. Bu durumda, fırın ısısının da ne kadar önemli olduğunu düşünüyor musun? Kendi tecrübelerinle bu tarifte başka neleri önerirsin?
Bayatlamayan s kurabiyesi tarifini okuduğumda, özellikle hamurun dinlendirilmesi kısmının ne kadar önemli olduğunu anladım. Gerçekten de, hamurun dinlendirilmesi, lezzet ve kıvam açısından büyük bir fark yaratıyor mu? Ayrıca, tereyağı ve sıvı yağın oranının lezzeti etkilemesi de dikkatimi çekti. Sence, bu yağların kalitesi kurabiyenin tadını ne kadar etkiliyor? İkinci olarak, pişirme süresinin fırına göre değişebileceği belirtilmiş. Bu durumda, fırın ısısının da ne kadar önemli olduğunu düşünüyor musun? Kendi tecrübelerinle bu tarifte başka neleri önerirsin?
Cevap yaz