Kurabiye yapma sürecini okurken, gerçekten de çok pratik ve eğlenceli bir tarif olduğunu düşündüm. Tereyağı ve sıvı yağı karıştırıp şekerle çırpmak, hamurun lezzetini artıracak gibi görünüyor. Özellikle, hamura hindistan cevizi veya çikolata parçaları ekleyerek farklı tatlar denemek harika bir fikir! Fırında pişirme süresi de çok uygun, böylece kısa sürede lezzetli kurabiyelere kavuşabiliyoruz. Servis önerileri arasında çikolata sosu ile süslemek de oldukça iştah açıcı. Acaba bu tarifte kullandığınız un miktarını neye göre ayarlıyorsunuz, hamurun kıvamı için belirli bir ölçü var mı? Gerçekten merak ettim!
Kurabiye yapma sürecini okurken, gerçekten de çok pratik ve eğlenceli bir tarif olduğunu düşündüm. Tereyağı ve sıvı yağı karıştırıp şekerle çırpmak, hamurun lezzetini artıracak gibi görünüyor. Özellikle, hamura hindistan cevizi veya çikolata parçaları ekleyerek farklı tatlar denemek harika bir fikir! Fırında pişirme süresi de çok uygun, böylece kısa sürede lezzetli kurabiyelere kavuşabiliyoruz. Servis önerileri arasında çikolata sosu ile süslemek de oldukça iştah açıcı. Acaba bu tarifte kullandığınız un miktarını neye göre ayarlıyorsunuz, hamurun kıvamı için belirli bir ölçü var mı? Gerçekten merak ettim!
Cevap yaz