Badem unlu kurabiyeleri yapmayı düşündüğünüzde, tarifteki adımların ne kadar kolay olduğunu gördünüz mü? Fırını ısındıktan sonra malzemeleri birleştirme aşamasında hangi tatlandırıcıyı tercih edersiniz? Ben bal kullanmayı seviyorum, ama akçaağaç şurubu da harika bir alternatif olabilir. Kurabiyeleri şekillendirirken, ölçülerinizi nasıl ayarlıyorsunuz? Ceviz büyüklüğünde parça almak, gerçekten doğru bir oran mı? Ayrıca, fırından çıkan kurabiyelerin altın rengini almasını beklemek ne kadar heyecan verici, değil mi? Taze kurabiyeleri hava geçirmez bir kapta saklama fikri de çok pratik görünüyor. Sizin için en beğenilen malzeme hangisi?
Badem unlu kurabiyeleri yapmayı düşündüğünüzde, tarifteki adımların ne kadar kolay olduğunu gördünüz mü? Fırını ısındıktan sonra malzemeleri birleştirme aşamasında hangi tatlandırıcıyı tercih edersiniz? Ben bal kullanmayı seviyorum, ama akçaağaç şurubu da harika bir alternatif olabilir. Kurabiyeleri şekillendirirken, ölçülerinizi nasıl ayarlıyorsunuz? Ceviz büyüklüğünde parça almak, gerçekten doğru bir oran mı? Ayrıca, fırından çıkan kurabiyelerin altın rengini almasını beklemek ne kadar heyecan verici, değil mi? Taze kurabiyeleri hava geçirmez bir kapta saklama fikri de çok pratik görünüyor. Sizin için en beğenilen malzeme hangisi?
Cevap yaz