Antep kurabiyeleri tarifini okuduktan sonra, gerçekten de denemek için sabırsızlanıyorum. Fıstık ve özel hamur yapısıyla bu kadar lezzetli bir tatlı elde etmek mümkünse, kesinlikle mutfakta yer bulmalı. Özellikle malzemelerin arasında yer alan yoğurt ve tereyağı, kurabiyelere farklı bir dokunuş katacak gibi görünüyor. Hamurun hazırlanması aşamasında dikkat edilmesi gereken noktaları da not ettim. Peki, fırında pişirme süresine dikkat etmek ne kadar önemli? Çünkü her fırın farklı sonuçlar verebilir. Ayrıca, pudra şekeri ile süslemek kurabiyeleri daha da çekici hale getirecektir. Denediğimde misafirlerime ikram etsem, nasıl bir tepki alırım acaba?
Antep kurabiyeleri tarifini okuduktan sonra, gerçekten de denemek için sabırsızlanıyorum. Fıstık ve özel hamur yapısıyla bu kadar lezzetli bir tatlı elde etmek mümkünse, kesinlikle mutfakta yer bulmalı. Özellikle malzemelerin arasında yer alan yoğurt ve tereyağı, kurabiyelere farklı bir dokunuş katacak gibi görünüyor. Hamurun hazırlanması aşamasında dikkat edilmesi gereken noktaları da not ettim. Peki, fırında pişirme süresine dikkat etmek ne kadar önemli? Çünkü her fırın farklı sonuçlar verebilir. Ayrıca, pudra şekeri ile süslemek kurabiyeleri daha da çekici hale getirecektir. Denediğimde misafirlerime ikram etsem, nasıl bir tepki alırım acaba?
Cevap yaz