Kurabiyeleri yaparken tereyağını ve yoğurdu karıştırdığınızda, bu karışımın ne kadar kremsi olmasını bekliyorsunuz? Özellikle hamurun yumuşak kalmasına dikkat ederken, un eklerken nasıl bir kıvam elde etmek gerektiğini anlamak zor olabilir mi? Ayrıca, dinlendirme süresi sonrası hamuru açarken, merdane ile açma işlemi sırasında hamurun yapışmaması için hangi önlemleri alıyorsunuz? Farklı malzemeler ekleyerek kurabiyeleri çeşitlendirmek konusunda hangi denemeleri yapmak istersiniz?
Kurabiyeleri yaparken tereyağını ve yoğurdu karıştırdığınızda, bu karışımın ne kadar kremsi olmasını bekliyorsunuz? Özellikle hamurun yumuşak kalmasına dikkat ederken, un eklerken nasıl bir kıvam elde etmek gerektiğini anlamak zor olabilir mi? Ayrıca, dinlendirme süresi sonrası hamuru açarken, merdane ile açma işlemi sırasında hamurun yapışmaması için hangi önlemleri alıyorsunuz? Farklı malzemeler ekleyerek kurabiyeleri çeşitlendirmek konusunda hangi denemeleri yapmak istersiniz?
Cevap yaz