Bu tarif gerçekten harika görünüyor, haşhaşlı kurabiyelerin ağzımda dağılacak kadar lezzetli olduğunu hayal edebiliyorum. Tereyağının oda sıcaklığında kullanılması ve hamurun yumuşak olması, galiba bu tarifin en önemli noktalarından biri. Haşhaş tohumunun kokusu ve tadı, kurabiyeye ne kadar güzel bir aroma katıyor, değil mi? Özellikle çay saatlerine harika bir eşlikçi! Ayrıca, noktaları yumuşak bir hamur elde etmek için un eklerken sabırlı olmak gerektiğini düşünüyorum. Eğer limon ya da portakal kabuğu eklersem, lezzeti daha da zenginleştirebilir miyim? Son olarak, kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serpmenin mükemmel bir dokunuş olduğunu söylemeliyim. Denemeyi çok isterim!
Bu tarif gerçekten harika görünüyor, haşhaşlı kurabiyelerin ağzımda dağılacak kadar lezzetli olduğunu hayal edebiliyorum. Tereyağının oda sıcaklığında kullanılması ve hamurun yumuşak olması, galiba bu tarifin en önemli noktalarından biri. Haşhaş tohumunun kokusu ve tadı, kurabiyeye ne kadar güzel bir aroma katıyor, değil mi? Özellikle çay saatlerine harika bir eşlikçi! Ayrıca, noktaları yumuşak bir hamur elde etmek için un eklerken sabırlı olmak gerektiğini düşünüyorum. Eğer limon ya da portakal kabuğu eklersem, lezzeti daha da zenginleştirebilir miyim? Son olarak, kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serpmenin mükemmel bir dokunuş olduğunu söylemeliyim. Denemeyi çok isterim!
Cevap yaz