Elmalı kurabiye tarifini okuduktan sonra, bu kadar detaylı bir anlatımın ardından mutfakta hemen denemek istiyorum! Özellikle elmaların pişirilme aşaması ve üzerine eklenen ceviz ile tarçının, kurabiyenin lezzetini nasıl artıracağını merak ediyorum. Sizce de bu tarifteki hamurun yumuşaklığı, kurabiyelerin ağızda dağılan bir kıvam elde etmesine yardımcı olur mu? Ayrıca, fırında pişirme süresi tam olarak ayarlandığında, kurabiyelerin altın sarısı rengi alması için başka bir ipucu verir misiniz?
Elmalı kurabiye tarifini okuduktan sonra, bu kadar detaylı bir anlatımın ardından mutfakta hemen denemek istiyorum! Özellikle elmaların pişirilme aşaması ve üzerine eklenen ceviz ile tarçının, kurabiyenin lezzetini nasıl artıracağını merak ediyorum. Sizce de bu tarifteki hamurun yumuşaklığı, kurabiyelerin ağızda dağılan bir kıvam elde etmesine yardımcı olur mu? Ayrıca, fırında pişirme süresi tam olarak ayarlandığında, kurabiyelerin altın sarısı rengi alması için başka bir ipucu verir misiniz?
Cevap yaz